Úvod »KATEGORIE PRODUKTŮ»Potraviny a zdravá výživa » Healing Nature BIO Koriandr celý, 60 g
Koriandr (plody) v bio kvalitě je vhodný k nakládání hub a zeleniny (červená řepa, zelí, okurky), do směsí koření, do pečiva (chleba, perník), k přípravě masa, k výrobě uzenin, do omáček, do likérů a vína, při výrobě cukrovinek.
DLE ÁJURVÉDY: Koriandr vyrovnává všechny dóši, je sladký, ostrý, trpký, ochlazuje.
Složení: koriandr setý* (C oriandrum sativum) *Z ekologického zemědělství
Země původu: Indie
Hmotnost: 60 g
Baleno v ČR.
Níže pár výborných receptů z knih od Ivy Georgievové, které můžete zakoupit zde.
Čaj KKF (kumín, koriandr, fenykl)
Denní pití, od každého dáme na cca 1 litr jednu malou lžičku a zalijeme horkou vodou. Rooibos masala- mléko (můžete použít i kokosové mléko), voda, kardamom, hřebíček, palmový cukr, plátek zázvoru.
Mírně nakyslá čočková polévka
(Uvedené množství je na 1,5 až 2 litry polévky)
1-2 hrnky červené čočky, 1 mrkev, 1/3 pórku, nastrouhaný čerstvý zázvor (2 cm oloupaného kořene), kmín, jemné kari (popřípadě můžeme místo toho dát kurkumu), koriandr, olivový olej, Solčanka, jablečný ocet, sůl, můžeme přidat i trošku kvalitní zakysané smetany.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Silná kombinace kurkuminu a piperinu.
Organic Milk Thistle Extrakt (Ostropestřec mariánský)