S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

E-shop Všeprozdraví-TČM oblékáme do nového kabátu, aby byl pro vás ještě přehlednější a nakupování příjemnější.


Úvod »KATEGORIE PRODUKTŮ» Kaalar rýže Basmati, 2 kg


        

Kaalar rýže Basmati, 2 kg

Basmati je známá svoji lahodnou chutí a dlouhým zrnem.

NENÍ SKLADEM

 

Dostupnost: Dočasně vyprodáno
Číslo produktu: R032
Výrobce (dodavatel): Day Spa
naše cena bez DPH : 201 Kč
naše cena s DPH (12 %):
225 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

Kaalar je známá oblast v Pandžábu (Pákistán a Indie). Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí. Má ideální teplotu, vlhkost a jedinečné kombinace teplých krátkých dnů a chladných dlouhých nocí během vývojové fáze obilovin (září a začátkem října) pro výrobu nejlepší kvality rýže basmati. Kaalar a Pandžáb jsou podporovány největším zavlažovacím systémem na světě, který zajišťuje vodu v horkém létě. Tato vynikající kvalita basmati nemůže být pěstována kdekoli jinde na světě.

Doporučený způsob přípravy: 1 šálek rýže nejdříve propláchněte studenou vodou a namočte na 90 - 120 minut do vlažné vody. Rýži vsypte do vařící vody a vařte doku rýže neabsorbuje vodu. Poté můžeme rýži odstavit a nechat odstát 10-15 minut - poté servírujeme.

Hmotnost: 2 kg

Země původu: Pákistán

Dodavatel-výrobce: Day Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 399 Kč
SKLADEM
top produkt
naše cena 599 Kč
SKLADEM
novinka
top produkt
naše cena 499 Kč
SKLADEM
novinka
top produkt
naše cena 399 Kč
SKLADEM
top produkt

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZWRjNTYwMz
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: