Úvod »NAŠI DODAVATELÉ»Naturgreen » Naturgreen Jojobový olej premium 55 ml


        

Naturgreen Jojobový olej premium 55 ml

zázrak z přírody

SKLADEM

 

Dostupnost: SKLADEM
Výrobce (dodavatel): Naturgreen
běžná cena 239 Kč
naše cena bez DPH : 164 Kč
naše cena s DPH (21 %):
199 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Jojobový olej – zázrak z přírody

Novinka v péči o aknózní pleť a vlasy 

Jeden z vůbec nejkvalitnějších rostlinných olejů, který ovšem oceníte hlavně zvenčí. 

Jedinečné složení nezanechává na pokožce pocit mastnoty, jelikož se olej výborně vstřebává. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, i pro citlivou a suchou. Nejlepší je vybrat si kvalitní, za studena lisovaný jojobový olej, který si uchová maximální možné množství účinných látek. Jojobový olej obsahuje vyvážený poměr pěstících látek.

Jojobový olej – zázrak z přírody

pochází z rostliny Simmondsia chinensis (česky Simondsie čínská). Je to stále zelený keř, pocházející původně z oblasti pouští amerického státu Arizona, rostoucí v Austrálii. Jeho semena svým tvarem připomínají o hodně větší kávová zrna. Mezi všemi známými rostlinami je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysokomolekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které vytvářejí mazové žlázy člověka.

Řadíme ho k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Pomáhá udržovat přirozenou vlhkost pokožky a nejúčinější je při pravidelném používání.

Má přirozený ochranný UV filtr 3 až 4. Kadeřníci vědí, že několik  kapek oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk. Bývá nazýván „tekutým zlatem“, protože obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínu E. Vitamíny, minerály.

 

Doporučení

Účinky našich přípravků podporuje a posiluje každodenní pití alkalické vody. Tu si jednoduše vyrobíte pomocí Naturgreen® filtrační konvice s alkalickým vodním filtrem.

Dávkování:

každodenní použití pro prevenci po několika kapkách
nebo dle postiženého místa

Už pradávní lidé používali jojobový olej na zranění a odřeniny a zjistili také, že dokáže vyhladit jizvy a omladit vrásčitou kůži. Kůže ztrácí svou pružnost následkem nadměrného vystavení slunečnímu záření a stárnutí. Látky nalezené v jojobě omezují známky stárnutí, zvyšují pružnost kůže, vyhlazují vrásky a dodávají jí mladší vzhled.
Jojobový olej je bez zápachu a okamžitě se vstřebává do kůže. Nezanechává tedy po nanesení mastný povlak. Je totiž velmi podobný mastnotě, která je obsažena v naší kůži. Vhodný pro všechny typy pleti.
Pokud se občas podíváte na složení nejrůznějších kosmetických přípravků, obzvlášť těch nefalšovaně přírodních, nemůžete si nevšimnout jojobového oleje. V současné době je to jeden z vůbec nejkvalitnějších rostlinných olejů, který ovšem oceníte hlavně zvenčí – vaším trávicím ústrojím totiž projde beze změny.
Náš olej je stoprocentní jojobový olej s bio certifikátem.
Oleje jsou za studena lisované, aby byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost.

Země původu Austrálie

Dodavatel-výrobce: Gloria Import CZ s.r.o, Ukrajinská 728/2, 10100 Praha 10

KONTAKT

Všeprozdraví-TČM

Adresa: Bašty 8 (4. patro)

PSČ: 602 00 Brno

Email: info(a)vseprozdravi-tcm.cz

Telefon: +420 603 284 414

ZmMyMGY
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: