Úvod »PODLE ČÁSTÍ TĚLA»Mozek, nervy, paměť » Green World ČIN TAN 60 kapslí


    

Green World ČIN TAN 60 kapslí

novinka

SKLADEM

 

Dostupnost: 2-3 dny
Číslo produktu: 0094
Výrobce (dodavatel): Green World
běžná cena 959 Kč
naše cena bez DPH : 813 Kč
naše cena s DPH (15 %):
935 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Složení: listy z moruše, listy z ginkgo biloby, prášek momordica charantia, kozinec blanitý (Astragalus).

Balení: 60 tobolek  x 500 mg.

Dávkování: 2x denně 1 kapsle.

Momordica charantia (Cucurbitaceae) neboli hořká dýně je popínavá jednoletá rostlina – zvedá se s pomocí úponků.

VLASTNOSTI MOMORDICA CHARANTIA

Momordica charantia (Cucurbitaceae) neboli hořká dýně je popínavá jednoletá rostlina – zvedá se s pomocí úponků.

Je zjištěna její silná antidiabetická aktivita. Ve skutečnosti momordica je "rostlinný inzulín". Aktivní látky – glykosidy:

• jsou schopné bezpečně a efektivně snižovat hladinu cukru v krvi,

• zlepšují fungování slinivky břišní, regenerují buňky,

• zvyšují aktivitu inzulinu,

VLASTNOSTI KOZINCE BLANITÉHO

Farmakologické studie ukázaly, že kozinec blanitý má schopnost posilovat imunitní systém lidského organizmu, posiluje srdce, snižuje hladinu cukru v krvi, je to diuretikum, působí proti stárnutí, bojuje s únavou, má antivirový, protinádorový, analgetický účinek.

VLASTNOSTI LISTŮ MORUŠE

Prvky, které jsou součástí listů moruše, jsou schopni zablokovat fermenty, kteří se podílejí na trávení škrobu, zpomalit růst hladiny cukru v krvi a nedovolují tělu vstřebat ho, zastavují proces zvýšování cukru v krvi.

OZDRAVNÉ VLASTNOSTI GINKGO BILOBY

Medicína již dlouho používá extrakt z listů ginkgo biloby jako náhradu za inzulinu při léčbě diabetu. Listy ginkgo mají stejné schopnosti regulovat hladinu cukru v krvi jako inzulín. Zkušenosti také ukazují, že extrakt z listů ginkgo zvyšuje citlivost buněk na inzulín.

 

Více zde >>>>

NWM2MzBkZ
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: